Cah Njowo sek neng peratauan

Go down

Topic Normal Cah Njowo sek neng peratauan

Post  Daijinrei on Wed 28 Mar 2007, 2:59 am

wayo sinthen kemawon lare saking tanah jawi ingkang sak meniko wonten paran :sip:
monggo - monggo makempal ten mriki supadhos saget tukar tinukar pengalaman menopo tukar tinukar alamat lan sak piturutipun :flower:
monggo - monggo mboten sisah isin lan ewuh pekewuh :afro:
avatar
Daijinrei
Hokage
Hokage

Male
Jumlah posting : 516
Age : 37
Location : In The Earth
Registration date : 27.02.07

Lihat profil user http://gaul.forum-2007.com

Kembali Ke Atas Go down

Kembali Ke Atas

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik