Teu Aya Deui

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

HeHe Teu Aya Deui

Post  Daijinrei on Sat 14 Apr 2007, 5:55 am

mana yeuh barudak pasundan ngeus eweuh deui nya.......ngudut
kumaha atuh yeuh forum teu aya deui anu ngisi cape deh
eleuh eleuh sepi nyak .......hiks
avatar
Daijinrei
Hokage
Hokage

Male
Jumlah posting : 516
Age : 36
Location : In The Earth
Registration date : 27.02.07

Lihat profil user http://gaul.forum-2007.com

Kembali Ke Atas Go down

HeHe Re: Teu Aya Deui

Post  wong_ireng on Tue 22 May 2007, 9:39 pm

.: MASTER :. wrote:mana yeuh barudak pasundan ngeus eweuh deui nya.......ngudut
kumaha atuh yeuh forum teu aya deui anu ngisi cape deh
eleuh eleuh sepi nyak .......hiks
aya yeuh hiji didieu
avatar
wong_ireng
Rookie
Rookie

Male
Jumlah posting : 27
Age : 32
Registration date : 22.05.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik